Accessoires bij de Nationale B.U. Set Collectie

Accessoires - Nationale B.U. Set Collectie

Munten in Brilliant Uncirculated kwaliteit

De Nationale B.U. Set Collectie is de officiële collectie met ons nationale muntgeld, geslagen in schitterende Brilliant Uncirculated muntkwaliteit. Jaarlijks wordt er een nieuwe set uitgebracht met daarin een B.U. versie van elke munt die dat jaar in circulatie zal worden gebracht. De set bevat bovendien ook zeldzame 1 en 2 cent munten. Deze zijn niet langer in gebruik, maar worden speciaal voor de officiële B.U. sets ontworpen en geslagen.

Munten worden geleverd in een prachtige set

De munten worden per jaartal geleverd in een prachtige set. Elke set bevat maar liefst acht munten. Dankzij de illustratieve set kunt u de munten veilig bewaren, terwijl u wel de portret- en keerzijdes van de munten kunt bekijken. U ontvangt bovendien ook extra informatie over de munten die dat jaar zijn geslagen.

Als u zich intekent op de Nationale B.U. Set Collectie en een persoonlijke kortingscode heeft, dan ontvangt u € 3,- korting op de eerste zending. Dat betekent dat u een B.U. Set voor slechts € 26,95 in plaats van € 29,95 ontvangt.

Behoudt u de B.U. Set? Dan ontvangt u periodiek de overige B.U. Sets van voorgaande jaren. Daarmee zult u snel ontdekken hoe ons geld regelmatig verandert.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.