Officiële Nationale B.U. Set Collectie

Over de Nationale B.U. Set Collectie

Verzamel elke Nederlandse circulatiemunt

Ieder jaar worden er nieuwe Nederlandse euromunten geslagen die in circulatie gebracht worden. Op deze circulatiemunten is het jaartal geslagen waarin de munten zijn uitgebracht. Aanvankelijk werden er jaarlijks munten van 1 cent tot en en met 2 euro geslagen. Inmiddels worden er in Nederland echter geen munten van 1 cent en 2 cent meer gebruikt. Daardoor worden jaarlijks alleen nog circulatiemunten van 5 cent tot en met 2 euro uitgebracht. Toch wordt er jaarlijks nog een streng gelimiteerd aantal munten van 1 en 2 cent geslagen. Deze zeldzame munten zijn onder andere bedoeld voor de Nationale B.U. Set Collectie.

Nederlandse euromunten in B.U. kwaliteit

Heeft u interesse in deze Nederlandse euromunten? Met de B.U. Set Collectie verzamelt u eenvoudig alle circulatiemunten die jaarlijks worden uitgebracht. Bovendien worden de munten voor de officiële B.U. sets geslagen in Brilliant Uncirculated kwaliteit. Daardoor is de muntkwaliteit veel beter dan de kwaliteit van de euromunten die in uw portemonnee belanden. Het is dan ook niet voor niets dat de B.U. Set Collectie zo populair is. In Nederland, maar ook daarbuiten.

Dat de Nationale B.U. Set Collectie erg populair is heeft ook te maken met de beperkte oplage van deze wettige betaalmiddelen. Hierdoor stijgt de waarde van sommige B.U. Sets uitzonderlijk snel.

Waarom is de Nationale B.U. Set Collectie iets voor u?

  • De euromunten worden geleverd in een fraai ontworpen blister
  • U ontvangt elke levering een B.U. set met de direct al zeldzame 1 en 2 cent munten
  • U krijgt voorrang op levering van de overige B.U. Sets
  • Alle munten zijn in Brilliant Uncirculated kwaliteit
  • Profiteer van het kennismakingsaanbod en betaal €26,95 (later €29,95)